Nu var det längesedan jag skrivit sist, har helt enkelt inte hunnit med. Vad har hänt sedan sist?

Vi har byggt ett nytt terrarium åt Annie. Nu är det bara utsidan kvar att putsa till och måla i någon lämplig färg. Nu kan hon gräva ordentligt och hon har mycket mer plats att gå omkring på och bada i. Blev lite mer naturligt med en damm, dessutom blir hon nog lite mindre stressad. Ska lägga ut bilder senare. Eller Krister kanske får göra det. Har lite svårt att hitta i datorn… Ska bli kul att se vem av katterna som kommer att bada först… De har suttit många timmar och stirrat in genom plexiglaset. Annie har lagt ägg igen. Tyvärr så kom de ut i vattnet och tyvärr så åt hon upp dem-igen. Inte bra för vattenkvalitén.

Och som de flesta vet så sågade sig Krister i tummen under byggnationerna. Jag var uppe i köket när han sågade (med en vanlig såg) och så skek han AAAJJJ!!! Och kom uppför trappan: Har sågat mig- måste till akuten och sys.

Han virade in handen med x antal meter hushållspapper. Jag såg bara blod men inte var det blödde från. Tog fram snögg åt honom men nej, det dög inte. Tillslut gick det bra med kompress och gasbinda. Fick jag hjälpa honom- nej. Ringde till hans syster som fick agera ambulans. Under tiden ville han ha en tröja att ta på sig. Sprang och hämtade en i garderoben. Tror ni den dög? -Nej. Hur som helst fick han ta den ändå. I vissa situationer anser jag att man inte kan börja dividera om kläder t ex när blodet sprutar… Såg att han tittade ner på sina snickarbyxor, tänkte- bara han inte vill att jag ska hämta andra byxor också!! Han borstade av dem och sa, de här får duga… Sen skulle han fixa frisyren.

Hur som helst tog han sig till akuten, fyra stygn.

När han kom hem skulle vi göra klart. Beslagtog sågen. Då skulle han skruva istället med borrmaskinen. Och tror ni inte han slant och fick sår i ett annat finger också! Det gick i alla fall att plåstra om…

Frågade honom vid middagen varför jag inte fick använda snögg. Det är ju det bästa?

-För dyrt. Aha tänkte jag. Dagen därpå tänkte jag att jag skulle fråga i vilka (NÖD)situationer man fick använda snögg när det nu var så dyrt… Då erkände han att han tänkt fel. Var nog lite chockad.

Har nu fått ansvara för disken i snart 2 veckor. Börjar bli less.

Tre av våra fiskar har dött, fick nån pricksjuka. Nu verkar de övriga vara på bättringsvägen.

Nu får det räcka för den här gången. Ska gå ner och se nån deckare, ta det lite lugnt, har städat hela dagen idag, gjort sylt, saft och bakat.