bort att säga att jag varit på cape east med jobbet förra helgen. Fick massage och så var det ju spa sen. Men tyvärr fanns det inte varmvatten eller väldigt lite varmvatten… Tur att man kunde värma sig i bastu. Satt högst upp i världens största bastu, var inte såå varmt där, bara just över 70. Vi ställde oss i dunderduschen: 100 liter 4 grader kallt vatten. Det blev lite skrikande… Försökte stå så långt bort som möjligt.

Sen blev det 7 rättersmiddag, den tog några timmar att äta. Tror vi satt oss kring 2030 och vi var där till halv ett. Vi var ganska trötta mot slutet och vissa av oss (inte jag) försökte äta en träsked. Det var sylt på den och man kan missta den för typ leverpastej… Vi fick oss ett gott skratt i alla fall. Fick med en bok hem med recept.

Tur för oss att det var den dagen man ställde tillbaka klockan.

Morgonen därpå fanns det varmvatten. När jag kom hem la jag mig i soffan under en värmefilt.