eller kanske inte. Tänkt städa idag, inne och ute. Steg upp kl 7, åt frukost och började tvätta sängkläder. Har suttit framför datorn och beställt lite mer saker till dockskåpets badrum och arbetsrum.

Dockskåpet:

Har satt in golvlister i dockskåpet alldeles själv och trappen är på plats.

Krister har hjälpt mig dra elen på nedervåningen så nu är det bara fönster kvar att sätta in så man får dammfritt. Övervåningen får jag börja med när jag får sakerna jag beställt. Kan ta några veckor, kommer från tyskland.

Ska låta Krister ta några foton på rummen i dockskåpet.

Ska snart gå ut och kratta till lite på gården så man har fint till valborgsmässoafton. Hoppas det är lite varmare ute än i går. Katterna fick bara vara ute en liten stund för att det blev så kallt att ha dörren öppen.

Krister fyllde år i söndags så då var mamma, pappa och brorsan förbi. Kristers familj kom också och hälsade på.

Hade gjort egen ros till tårtan. Ser kanske inte ut som de man köper men får öva mig lite mer. Synd bara att jag inte är så förtjust i mandelmassa… Man måste ju äta upp dem också….

Mamma var tvungen gå och handla långkalsonger, första gången hon klagat på att vi hade kallt inne! Aldrig är de nöjda…. smiley

Kom precis på att jag måste föreviga en sak på bloggen (för er som inte hört redan):

Var i luleå en dag och hade ätit på Exotic. På vägen till bilen ser jag att Kristers byxa hade en 16 cm lång reva i baken…. Och för att göra det värre hade han en röd t- shirt på sig som han hade stoppat ner innanför byxan. Vad gör man?

1. Berättar lugnt och sansat vad som hänt.

2. Skrattar så mycket att man inte får fram ett ord.

Jag valde alternativ 2, och när jag fick fram varför jag skrattade drog Krister ner jackan över revan. Tur det inte var så långt kvar till bilen (och att vi inte bor i luleå där folk kan känna igen en).

Dagen därpå köpte vi nya byxor….