Arbetsdagen tog slut 15.30, då försökte jag ta mig hem utan att bli blöt… Gick en annan väg för att undvika en stor pöl bara för att upptäcka att jag måste passera en ännu större pöl för att ta mig hem. Slutade med att jag klafsade i och fick gå med blöta skor. Dessutom en längre väg än jag tänkt. Ska skaffa mig fina stövlar att ha i vått väder.

Har beställt lite saker till dockskåpet, lite elsaker och lampor, bland annat en kristallkrona (en riktig kristallkrona). Den kostade mer än alla andra lampor, transformator och kopplingsdosa tillsammans.

Ska bli skönt när glasrutorna är på plats, elen igång och man bara har kvar lite inredning kvar.

Katterna mår bra, Leo och Cassie fick ögoninfektion förra veckan. Vad tror ni är värst när man ska ge medicin?

1) En 8 kg tjurig katt (Leo)

2) En 3 kg iller (Cassie)

Nu ska jag försöka få i mig lite middag, och sen ska jag ta det lite lugnt, man är ju lite trött efter promenaden smiley.