Leo vann 3:e pris i tävlingen lussekatten som Kuriren anordnat smiley, fick 100 kr att köpa något roligt för.

Storebror kom och firade julen med mig, Krister var borta nästan alla dagar julveckan. Firade julafton hos Kristers syster och familj, hans föräldrar var också där.

Måndagen efter jul åkte vi till brorsan i Öjebyn, mamma och pappa kom också. Gick i lite affärer.

Nyårsafton kom mina föräldrar och vi stekte en 4 kgs kalkon till middag. Sedan spelade vi Retro, ett spel jag fick av brorsan i julklapp. Det var roligt, jag vann…

smiley

Vi var på “mellandagsrea” tidigare i veckan, köpte bland annat en ny elvisp, höll på att bli galen på den gamla (visparna lossnade hela tiden). Den kostade lika mycket på rea nu som den gjort för någon månad sedan, ordinarie pris…. Köpte även vispskålar i hårdplast “Margarethe”. Hoppas de är bättre än de billigare med mjukare plast som blir väldigt repiga och börjar lukta efter ett tag.

Har beställt fröer inför sommaren. Har valt ut några som tål lite karga växtplatser, så de klarar sig under träd, och lite kryddor och grönsaker till landet. I år blir det inga tomater och chili. Ska koncentrera oss på bygget av förråd och att göra trädgården klar.

Igår tapetserade jag golven i dockskåpet, ska lacka idag så det blir lite mer tåligt. Ska även försöka tapetsera väggarna idag.