Har julpyntat klart och satt upp julgranarna. Katterna har såklart hjälpt till. Knäcken, anisbockarna och lussekatterna är klara, nu är det bara kakorna kvar att baka.

I söndags gick jag i dörren (inte väggen). Vi hade varit på julskyltning och Krister gått på jobbet. Han hade stängt sovrumsdörren innan vi for. Det hade jag så klart glömt när jag kom hem. Det var mörkt i korridoren och jag skulle gå in i sovrummet för att tända åt fiskarna. Det blev en rejäl smäll. Näsan plattades till. Man riktigt hörde fåglarna kvittra runt huvudet. Kollade att tänderna satt kvar och gick sedan till badrummet för att se hur förödelsen såg ut. Näsan såg ok ut så jag tog en kylklamp och gick ner i gillestugan och vilade. Det gjorde rejält ont.

Nästippen drog lite åt ena hållet och det blev svullet i näsan. Men jag lever fortfarande. Känns bättre idag. Har knaprat värktabletter i veckan och hållit mig från att böja mig fram.

Vi har skaffat parabol, den kom upp i lördags, så nu har vi mer kanaler och kan spela in på en hårddisk. Mycket bättre än att hålla på med videoinspelning.

Vi var på bio i måndags och såg på Harry Potter. Längtar efter sista delen (trots att jag vet vad som kommer att hända).

Har satt in ett julkort från förra året med Smillan på hemsidan. Är hon inte söt?