I morse när jag steg upp var det -15 grader ute, kände inte för att stiga upp ur sängen. Har gjort en brasa och burit in 10 ikea påsar med ved. Känner mig alldeles slut i kroppen.

I fredags var vi i Öjebyn och hälsade på brorsan. Mamma och pappa var där också. Passade på att gå lite i affärer. På morgonen innan vi for fick jag ta en sväng förbi tandläkaren. Tyvärr så klarade sig inte tanden som sprack i somras. Lagningen blev bra men nerven orkade inte längre (råkade bita på en liten benbit och då var det kört). De borrade upp tanden och gjorde en tillfällig fyllning. Ska dit den 16:e för en rensning. Ska bli skönt. Tandvärken försvann i alla fall, men smaken av nejlika från fyllningen kan jag klara mig utan….

Vi fick en dörr med oss hem från Öjebyn. Monterade in den lördag så nu är överbyggnaden tät.

Smillan har verkligen tuffat till sig. Nu kommer hon och lägger sig i sängen bredvid matte, och Cassie brukar också komma och lägga sig där. Det brukar sluta med slagsmål… Smillan har börjat leka mer om dagarna, med bollar och råttor. Kan bli väldigt livat. Sedan tar hon råttan/bollen i munnen och börjar jama jättehögt. Hon vill visa upp hur bra jägare hon är.

Har köpt lite tjockare glas till pirayaakvariet, förhoppningsvis ska det hålla bättre. De har blivit så stora och våldsamma. Glaset har hållit för några smällar hittils.

Snart måste jag gå och handla…. smiley Ut i kylan….