Hej igen!

Läget är bra. Pegasus har lämnat urinprov för 1,5 vecka sedan. Hade honom instängd på nätterna med oss, och vi hade en katt-toa med popcorn som vi tänkte han skulle vara tvungen att kissa i. Han vägrade och torsdag natt fick han sova i gästrummet med matte, pinkade inte på natten, så han fick gå ut till de andra. Matte ville inte ge upp så hon följde efter Pegasus hela morgonen, och till sist var han tvungen att gå, han hade precis satt sig när matte skjöt under en plasttallrik. Tittade lite konstigt på matte, men nödig var han så han kunde inte protestera. Det lyckades och matte var överlycklig!!

Kunde därmed lämna in provet samtidigt som “ungarna” skulle få vaccin. Verkade inte vara nåt i urinen denna gång så vi får hålla tummarna.

Vi har börjat städa i tvättstugan/torkrummet. Flyttat in hyllor i torkrummet som ska omvandlas till hobby rum. (Har ju inget behov av ett när vi skaffat torktumlare).

Beställt lite saker till Arnolds nya landdel som förhoppningsvis ska vara igång till helgen.